Van Veen nagelt 'fan' aan digitale schandpaal: "Ziek in je hoofd"

Een teleurgestelde Kevin van Veen
Een teleurgestelde Kevin van Veen Foto: © Orange Pictures

Kevin van Veen maakte onlangs een vervelend incident mee. De spits van FC Groningen werd door een eigen 'supporter' bekritiseerd op sociale media, maar werd ook iets verschrikkelijks toegewenst...

"Ga eens lopen man. Hoop dat jullie een miskraam krijgen", wenst ene Jos de spits van FC Groningen toe. Van Veen heeft het bericht via zijn Twitter-account gedeeld en maakte daarmee ook de volledige naam van de 'supporter' bekend. Van Veen heeft het bericht inmiddels zelf verwijderd.

"In goede en slechte tijden.. Van je eigen supporters moet je het hebben..", scheef Van Veen bij de post die hij deelde. "Vreselijk.. Hij heeft inmiddels zijn Instagram verwijderd…" Van Veen deelt de volledige naam van de 'supporter' met een groot aantal uitroeptekens. "FC Groningen-supporter. Heel ziek in je hoofd om dit iemand te wensen."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties