Van Wonderen: "FC Groningen is voor mijn spelers geen rode lap"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen FC Groningen in de 'Derby van het Noorden'. Trainer Kees van Wonderen maakte al de Friese Derby tegen SC Cambuur mee en merkt een duidelijk verschil in aanloop naar die wedstrijd, vergeleken met het duel tegen FC Groningen.

"Toen we tegen SC Cambuur moesten voetballen, ging het weken vooraf al over de wedstrijd", zegt Van Wonderen tegen de Leeuwarder Courant. "Dat is nu niet het geval. Mijn spelers willen elk duel winnen, maar het is niet zo dat FC Groningen voor hen een rode lap is."

Van Wonderen vindt dat FC Groningen kwalitatief gezien een behoorlijke ploeg heeft. "Met Ricardo Pepi hebben ze bijvoorbeeld een goede spits, die zowel snelheid als scorend vermogen heeft, en Florian Krüger hebben wij afgelopen zomer zelf ook bekeken", zo besluit Van Wonderen.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties