Van Wonderen: "Wij zien FC Groningen niet als een appeltje-eitje"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Orange Pictures

Zondagmiddag nemen SC Heerenveen en FC Groningen het tegen elkaar op in de 'Derby van het Noorden'. De Friezen staan momenteel op de achtste plaats in de Eredivisie, de Groningers staan vijftiende. Trainer Kees van Wonderen blijft echter op zijn hoede.

"FC Groningen heeft een behoorlijke groep", zegt Van Wonderen op de clubsite van SC Heerenveen. "Ze gaan echt niet eindigen op twaalf punten. Wij zien het daarom niet als een appeltje-eitje, dat is echt scorebordjournalistiek. Ze hebben een nieuwe coach, die ook zijn eigen ideeën heeft. Dat heeft tijd nodig. Ik hoop voor ze dat het beter gaat worden, maar wel pas na zondag."

Van Wonderen wil nog niets kwijt over de opstelling van SC Heerenveen. "Ik zeg daar nooit wat over, dus ook nu niet." Aanwinst Ché Nunnely zal zondag sowieso nog niet in actie komen. Van Wonderen: "Hij zit niet bij de groep. Hij heeft pas twee weken training gehad."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties