'Veelbesproken Van Veen wekt interesse van Eredivisie- en KKD-clubs'

Kevin van Veen
Kevin van Veen Foto: © Orange Pictures

Clubs uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie hebben interesse in Kevin van Veen, de veelbesproken spits van FC Groningen. Dat meldt Stefan Bleeker, verslaggever van RTV Noord.

Van Veen tekende afgelopen zomer bij FC Groningen. De spits, die overkwam van het Schotse Motherwell, werd binnengehaald als grote man, maar viel in de eerste maanden erg tegen. De 32-jarige Van Veen was tot dusver goed voor vijf goals in veertien wedstrijden in de KKD.

Voorlopig komt hij niet in actie voor FC Groningen. De spits is voor onbepaalde tijd terug naar Schotland, om zo de laatste fase van de zwangerschap van zijn vrouw mee te maken.

"Vanuit de Eredivisie heeft NEC al geïnformeerd", zo weet Bleeker te melden in de podcast De Koffiecorner van RTV Noord. "Roda heeft geïnformeerd, NAC heeft geïnformeerd. Hij krijgt bij die clubs, los van het feit of hij speelt, ook met heimwee te maken. Dus je moet je afvragen: gaat dat dan voor hem wat helpen?"

"Maar aan de andere kant, als ik hem was, zou ik misschien ook maar eens denken: misschien moet ik maar terug naar Schotland. Dat je je gewoon lekker voelt, dat je met plezier naar je werk gaat, 's avonds ook weer thuis bent, dat is ook wat waard", aldus Bleeker.

Lees meer:
0 reacties