Veldwijk staat voor terugkeer in Zuid-Afrika: "Nog wat te bewijzen"

Lars Veldwijk in het shirt van Suwon City
Lars Veldwijk in het shirt van Suwon City Foto: © BSR Agency

Lars Veldwijk staat in de interesse van een ploeg uit Zuid-Afrika. De voormalig speler van onder meer FC Groningen zit al een tijdje zonder club, maar lijkt dus nu voor een nieuw avontuur te gaan.

Veldwijk speelde eerder bij Suwon FC, maar werd daar ontslagen vanwege rijden onder invloed. Nu is de spits dichtbij een transfer naar Zuid-Afrika. "Was het maar al zo. Er is interesse, ik heb wat aanbiedingen ontvangen. Ook uit andere landen van andere teams, hopelijk is er binnenkort duidelijkheid", zei Veldwijk in het ESPN-programma De Voetbalkantine.

"Ja, het trekt natuurlijk meer daardoor", doelt de spits op het feit dat hij deels Zuid-Afrikaans is en zeven interlands voor het land speelde. "Het was niet mijn eerste voorkeur, want ik had het niet verwacht. Mijn laatste interland daar was in 2019. Ik had mijn hoop dus op Azië gevestigd. Maar toen ik de eerste gesprekken had gehad en van de interesse uit Zuid-Afrika hoorde, zei ik gelijk dat ik daarheen wilde gaan. Ik heb daar nog iets te bewijzen."

Momenteel is Mamelodi Sundowns de club met interesse. Zij staan momenteel bovenaan in de competitie.

Lees meer:
0 reacties