Vermoedelijke opstelling: Määtä terug in de basis bij FC Groniningen

FC Groningen neemt het aanstaande zondag in eigen huis op tegen SC Heerenveen. Het duel tegen de Friezen begint om 12.15 uur en wordt gespeeld in de Euroborg.

Stefan Bleeker, FC Groningen-watcher van RTV Noord , deelde vrijdagmiddag de vermoedelijke opstelling van de Trots van het Noorden. Ten opzichte van vorige week, toen de FC met 1-0 op bezoek bij AZ verloor, zien we één wijziging. Isak Määtä is terug van zijn schorsing en keert terug in de basis. Thom van Bergen, die vorige week nog in de basis stond in Alkmaar, begint op de bank. De Derby van het Noorden tussen FC Groningen en SC Heerenveen is een belangrijke wedstrijd voor de thuisploeg. FC Groningen staat nog steeds op de zeventiende plaats en verloor de laatste twee duels. De laatste thuiswedstrijd werd echter gewonnen, met 3-0 van concurrent Excelsior. Vermoedelijke opstelling FC Groningen: Verrips, van Gelderen, Balker, Blokzijl, Willems, Hove, Duarte, Manu, Suslov, Määttä, Pepi.

Vermoedelijke opstelling FC Groningen tegen SC Heerenveen. Verrips, van Gelderen, Balker, Blokzijl, Willems, Hove, Duarte, Manu, Suslov, Määttä, Pepi. — Stefan Bleeker (@StefanBleeker) March 17, 2023

Lees meer: