Verrips blijft bij FC Groningen: "Nog niet volledig laten zien"

Michael Verrips tegen SC Heerenveen
Michael Verrips tegen SC Heerenveen Foto: © Pro Shots

Ook komend seizoen komt Michael Verrips uit voor FC Groningen. De doelman wordt ook in het nieuwe seizoen gehuurd van Fortuna Sittard en de club heeft ook een optie tot koop voor de 26-jarige doelman.

"We hebben een moeilijk seizoen achter de rug, waarbij ik vooral ook naar mezelf moet kijken en weet dat ook ik veel beter kan", reageert Verrips op de verlenging op de officiële website van FC Groningen. "Ik heb verantwoordelijkheid gevoeld voor alles wat er afgelopen seizoen gebeurde en daarbij mezelf tekort gedaan. Ik had de focus niet voor de volle honderd procent op mijn eigen prestaties."

"Ik wil echter geen excuses zoeken, want je wordt beoordeeld op de 90 minuten die je op het veld staat", vervolgt de doelman. "Als je wedstrijden speelt, moet je er staan en presteren. Ik weet dat ik me nog niet volledig heb kunnen laten zien en wil komend seizoen graag helpen om FC Groningen weer terug te brengen naar de Eredivisie. Daar heb ik een goed gevoel over."

Met een nieuwe trainer verwacht Verrips veel van volgend seizoen. "Ik heb met de club gesproken en de nieuwe trainer Dick Lukkien en heb heel veel vertrouwen in het plan voor aankomend seizoen. We willen alles van het afgelopen seizoen uitwissen en samen met de club, spelers en supporters iets neerzetten wat niemand gaat vergeten. Daaraan wil ik een bijdrage leveren en vol voor gaan", besluit Verrips.

Lees meer:
0 reacties