Vervelende terugkeer Te Wierik: "Wedstrijd met hartslag van 300 uitgekeken"

Te Wierik moet inrukken nadat hij twee keer geel heeft gekregen
Te Wierik moet inrukken nadat hij twee keer geel heeft gekregen Foto: © Pro Shots

Mike te Wierik keerde terug in de Euroborg, het stadion waar hij jarenlang speelde en in de afgelopen winterperiode de deur achter zich dichttrok. Hij ontbond in goed overleg met FC Groningen zijn contract, en keerde zeer ongelukkig terug in Groningen.

Een kwartier voortijd kon de verdediger inrukken nadat hij zijn tweede gele kaart van de avond in ontvangst moest nemen. Tegenover ESPN verklaarde de oud-Groningen: "Dit scenario is niet door mijn hoofd gegaan,. maar het was nog beroerder geweest als we hadden verloren. Ik heb excuses aangeboden in de kleedkamer en heb de wedstrijd met een hartslag van 300 uitgekeken. Het was gewoon niet handig om bij die tweede gele kaart het risico te nemen. Ik snap dat hij die tweede gele kaart geeft.”

De Hengeveldse verdediger moest wel even nadenken toen hij de bus uitliep, jarenlang ging hij namelijk de andere kleedkamer in: “Ik heb nog goed contact met de jongens van FC Groningen maar moest wel wennen om door te lopen naar die andere kleedkamer", besluit de 30-jarige rechtsback.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties