VIDEO | Fledderus slaat tegenstander: "Ik had rood moeten krijgen"

Mark-Jan Fledderus deelt een tik uit in een amateurwedstrijd
Mark-Jan Fledderus deelt een tik uit in een amateurwedstrijd Foto: © Screenshot RTV Noord

Mark-Jan Fledderus is al enige tijd geen profvoetballer meer, maar maakt tegenwoordig zijn minuten bij HSC uit Sappemeer. De club strijdt tegen degradatie en kan de hulp van de oud-profspeler dus goed gebruiken.

Toch liet de oud-bestuurder van FC Groningen en de huidig technisch manager van de Eredivisie CV zich van zijn slechtste kant zien. De middenvelder deelde namelijk een een tik uit in het gezicht van een tegenstander. Het incident gebeurde in de rug van de scheidsrechter, die het incident dus niet kon zien. Fledderus was na afloop echter schuldbewust.

"Iedereen weet dat ik een temperamentvolle speler was en dan moet ik me niet uit de tent laten lokken", vertelt Fledderus aan RTV Noord. "Dat is een minuutje of zestig gelukt, maar toen gaf een speler van ODV me een duwtje bij het teruglopen en ik vond hem heel irritant. Toen gaf ik hem een duw in het gezicht terug. Dat moet ik niet doen en als de scheids het had gezien, was het een rode kaart. Op de één of andere manier lukt het me niet om dat eruit te krijgen. Daarna denk ik ook weer van: wat doe je nou weer sukkel?"

Lees meer:
0 reacties