Warmerdam blij met grasmat FC Groningen: ''Kunstgras vind ik verschrikkelijk''

FC Groningen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Django Warmerdam. De 21-jarige verdediger annex middenvelder werd donderdagmiddag gepresenteerd in het Noordlease Stadion.

Warmerdam komt over van Ajax, maar speelde dit seizoen op huurbasis bij PEC Zwolle. Daar speelde hij zich ook in de kijker bij FC Twente en FC Utrecht. "Ik ben te rade gegaan bij Danny Holla en Stef Nijland die als oud-spelers alles weten over FC Groningen", vertelt Warmerdam tegenover het Dagblad van het Noorden. "Met Ron Jans heb ik er ook over gesproken, toen hij er lucht van kreeg. Zij gaven een goed beeld van de club, waren heel positief."

"Vervolgens gaven de gesprekken hier ook veel vertrouwen en was ik er snel uit", vervolgt Warmerdam, die uitkijkt naar het avontuur in Groningen. "Ik heb er ontzettend veel zin in, helemaal als ik die lekkere grasmat hier zie liggen. Veel beter dan het kunstgras in Zwolle. Dat vind ik eigenlijk verschrikkelijk. Ik verwacht dat het hier helemaal goed gaat komen met mij."

Lees meer:
0 reacties