Pelupessy niet weggestuurd: "Ik kan alleen voor mezelf spreken"

Joey Pelupessy
Joey Pelupessy Foto: © Pro Shots

Frank Wormuth werd maandagochtend ontslagen door FC Groningen, maar niet alle spelers van de club waren op dat moment nuchter. Volgens 'Sportfanoat' zijn voormalig PSV-aanvaller Ngonge en Pelupessy vandaag naar huis gestuurd omdat ze dronken op de club waren verschenen.

Clubwatcher Merijn Slagter bevestigt de berichtgeving. "Na afloop van de wedstrijd tegen Fortuna is er op initiatief van een van de spelers een feestje geweest, tot in de late uurtjes. En nog niet iedereen was nuchter toen het ontslag van de trainer de volgende dag werd bekendgemaakt", reageert hij.

FC Groningen verloor zondagmiddag in eigen huis met 2-3 van Fortuna Sittard en daardoor staat de club op een teleurstellende vijftiende plek in de Eredivisie met slechts 12 punten uit 14 competitiewedstrijden. Het is nog niet bekend wie er in de tweede seizoenshelft voor de groep zal staan.

Update: Stefan Bleeker heeft inmiddels met aanvoerder Joey Pelupessy gesproken. De aanvoerder ontkent dat hij is weggestuurd. "Ik kan alleen voor mezelf spreken. Ik ben volledig aanwezig geweest. Ik vind het vervelend dat deze berichten de wereld worden in geslingerd", reageert hij. "We hebben getraind, geluncht en samen alles afgesloten. Ik weet niet waar dit vandaan komt", aldus Pelupessy.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties