Živković tekent bij elfde club: "Meedoen om het kampioenschap"

Richairo Zivkovic
Richairo Zivkovic Foto: © Pro Shots

Richairo Živković is officieel speler van Lion City Sailors. De club uit Singapore wordt alweer de elfde club van de 26-jarige aanvaller. Hij komt transfervrij over van FC Emmen.

"Lion City is een club met een duidelijke visie, van de jeugdopleiding tot het eerste elftal, hetgeen mij heel erg aanspreekt", begint Živković op de officiële website van zijn nieuwe club. De spits tekent een contract voor één jaar in Singapore.

"Toen ik hoorde waar de club voor staat, was de keuze snel gemaakt", vervolgt hij. "Het trainingscomplex biedt alle mogelijke faciliteiten en ik kan niet wachten om mijn teamgenoten te ontmoeten. Ik ben hier om doelpunten te maken en het team te helpen met mijn ervaring. Met de selectie die we hebben, denk ik dat we zeker mee kunnen doen om het kampioenschap."

Živković doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen en werd in 2014 als groot talent verkocht aan Ajax. Hier wist hij uiteindelijk nooit zijn verwachtingen waar te maken. Vervolgens speelde hij nog voor Willem II, FC Utrecht, KV Oostend, CC Yatai, Sheffield United, Guangzhou City, Rode Ster Belgrado en afgelopen seizoen dus bij FC Emmen.

Lees meer:
0 reacties